29 de novembre 2012

DONES D'EMPRESA A LA BIBLIOTECA DE RIUDOMS

El passat dia 22 de Novembre els alumnes de 1r de BAT que fem la modalitat d'Economia de l'Empresa vam assistir a una exposició a la biblioteca municipal de Riudoms. L'exposició es diu "Dones d'Empresa" i és un repàs per la història de l'empresa catalana en la qual hi ha dones protagonistes. Va ser una visita entretinguda que ens va ajudar a saber més sobre el paper que les dones van tenir en les empreses de començaments del S. XX. Volem donar les gràcies a la bibliotecària Elisabet per proposar-nos assistir a l'exposició i també a la Lali per acompanyar-nos-hi.



28 de novembre 2012

L'AMPA ES SOLIDARITZA AMB LORCA


L’AMPA de l’Institut Joan Guinjoan de Riudoms ha coordinat la campanya de recollida de diners per a la localitat de LORCA (MÚRCIA), davant la gran catàstrofe de la qual van ser víctimes el mes de maig de 2011. L’AMPA ha decidit col·laborar aportant el mateix import recollit, que ha estat de 100 €. Per tant, l’ingrés fet al compte solidari de l’Ajuntament de Lorca és de 200 €.
Aprofitem l'ocasió per agrair la col·laboració a totes aquelles persones que han participat en aquesta campanya.

19 de novembre 2012

MEDEA D'EURÍPIDES


En aquesta tercera col·laboració amb el programa de RNE "Mujeres malditas", Jose Luis Cimarras parla de Medea, un personatge de ficció impactant nascut de la mà d'Eurípides. Medea és la protagonista d'una tragèdia grega i és una dona forta, valenta i venjativa que es mostra capaç d'estimar sense mesura i capaç d'odiar també sense límit. Medea, l'enamorada de Jason, representa les queixes de les dones de l'època que han de viure en una societat completament masclista. A continuació podeu sentir el podcast del programa


LA CANTINA OBRE DE NOU

La cantina porta tancada més d'un any
A partir d'aquest dimecres dia 21, obrirà de nou la cantina de l'institut que havia tancat portes el curs passat. Es farà càrrec del servei el Forn Jansà de Riudoms que oferirà uns preus ajustats. Així, per exemple, un refresc costarà 0,80 euros, un croissant 0,70 i un entrepà petit 1 euro. També hi haurà servei de cafeteria i l'horari serà de 10:00 a 12:00.
Des d'aquestes línies desitgem molta sort als responsables d'aquesta nova etapa del servei de cantina.