05 de juliol 2012

TANQUEM PER VACANCES. BON ESTIU!

Arriba el temps de fer vacances i els administradors del bloc no som una excepció. Ha estat un curs força productiu, amb més de 150 escrits, i ara toca fer un parèntesi en l'activitat constant. 
Volem cloure aquest curs recordant-vos que encara estem treballant per tal d'actualitzar alguns dels continguts de la web www.institutjoanguinjoan.cat on podeu trobar la feina per a fer aquest estiu, el calendari i horari de les proves de recuperació del setembre, el calendari d'inici del proper curs i d'altres informacions importants. Si hi entreu podreu veure que ja apareix la pestanya del curs 2012-2013 i que algunes pàgines han deixat d'estar actives pendents de ser actualitzades correctament al setembre. Ara toca descansar i agafar forces per al proper curs. 

Ens despedim amb un vídeo realitzat per una alumna del centre, l'Alba Ruiz i una antiga alumna, la Maria Garcia. Esperem que us agradi tant com a nosaltres.



Us desitgem a tots i totes un boníssim estiu!


04 de juliol 2012

JUBILACIÓ DEL MARCEL·LÍ PINYANA


El passat dimecres 27 de juny es va fer a l'INS Fontanelles de les Borges del Camp l'acte de comiat per jubilació d'en Marcel·lí Pinyana. En Marcel·lí va estar exercint la docència com a mestre de Ciències Socials al nostre institut durant deu cursos i és un dels professors que formaren part del primer claustre del centre. Actualment desenvolupava la seva tasca docent a l'INS Fontanelles on formava part de l'Equip Directiu com a Secretari.
Foto d'arxiu on apareix el Marcel·lí en una de les primeres
 reunions al nostre centre al setembre del 1996
A l'acte varen assistir un bon nombre de companys , amb una especial i nombrosa representació del nostre centre. A la taula preferent, el propi homenatjat estava acompanyat de l'Esteve Folch, director de l'institut Fontanelles, la Cap de Departament de Socials, una representant de l'AMPA i un regidor de l'Ajuntament de les Borges. Tots ells van fer breus parlaments d'agraïment al Marcel·lí pel seu caràcter afable i pel treball ben fet que sempre l'ha caracteritzat i aprofitaren per desitjar-li la millor de les sorts en aquesta nova etapa que ara comença.
Especialment emotives van ser les paraules del propi Pinyana que agraí a tots que l'acompanyessin en un dia tan especial per a ell i donà les gràcies per haver aconseguit, dia rere dia, ser algú que anava a treballar a gust.
Després li va ser lliurat un regal col·lectiu: un quadre pintat a l'oli de la plaça del Mercadal de Reus fet per un artista local i es va passar un acurat audiovisual de fotografies del Marcel·lí Pinyana com a mestre als diferents centres on ha treballat.
Com a cloenda tots els assistents brindaren amb una copa de cava desitjant-li molta sort en la seva jubilació. 

03 de juliol 2012

100% D'APROVATS A SELECTIVITAT



Fa ara tres setmanes que els alumnes de 2n de Batxillerat del nostre centre s'enfrontaven al repte de superar  les Proves d'Accés a la Universitat. Ara ja tenen les notes i cal destacar que els 22 alumnes que es presentaren en aquesta convocatòria han aprovat la Selectivitat.



Ara comencen el procés preinscripció a les diferents universitats. Amb les qualificacions obtingudes al Batxillerat i les obtingudes a les PAU hauran d'intentar superar les temudes notes de tall per tal d'accedir als estudis que volen cursar i que ara han d'escollir per ordre de preferència.
Els donem a tots l'enhorabona i els desitgem molta sort per a que puguin estudiar el que triin en primera opció.
Alumnes del centre durant les proves de les PAU al juny

01 de juliol 2012

CLAUSTRE I DINAR FI DE CURS


Com és tradicional, el curs 2011-2012 es clou amb la cel·lebració del Claustre final on es fa un resum global del curs i s'acomiaden els professors i professores que no continuaran al centre el proper any. A continuació hi ha un dinar de cloenda que enguany es va fer a l'hotel Nou de La Selva del Camp. Una trentena de professors van gaudir d'un agradable àpat on van aprofitar per a desitjar-se un bon estiu. 
Ara, durant el mes de juliol, l'equip directiu del centre treballarà, juntament amb els Departaments, per a configurar el proper curs i desenvolupar el disseny curricular del centre.
Les activitats amb l'alumnat es rependran el dia 4 de setembre amb les Proves Extraordinàries de Setembre.